Vigsel- och förlovningsringar

Vi designar mer än gärna vigsel- och förlovningsringar efter dina egna önskemål och gör även graveringar. Tack vare våra skickliga designers kan du alltså låta din fantasi flöda fritt. Vi tillhandahåller dessutom vigsel- och förlovningsringar från landets bästa leverantörer såsom Schalins ringar, Guldbolaget och Flemming Uziel.

Aktuella erbjudanden

Märken

 • Flemming Uziel

  Flemming Uziel

  Sedan 1964 har över två miljoner män och kvinnor förlovat eller gift sig med ringar från Flemming Uziel. Med snart 50 års erfarenhet kan vi erbjuda Sveriges bredaste sortiment av förlovnings- och vigselringar.

 • Guldbolaget

  Guldbolaget

  Kreativa tankar, exakta rörelser och varsam hantering är guldsmedens viktigaste verktyg. Vi för traditionen vidare. Att bearbeta ädel metall med modern teknik är vår passion.

 • Guldkorgen

  Guldkorgen

  Guldkorgen startade sin verksamhet 2012 som boutique ateljé och har fortsatt formgivning av vigselringar i dess ursprungliga design. Denna design kommer av ett unikt hantverk, blanda klassisk och modern design för att skapa fantastiska kombinationer mellan tid och trender.

 • K-design

  K-design

  K-design har tillverkat förlovningsringar i ca. tio år. Vi samarbetar med många nöjda kunder som beställer ringar ur våra kollektioner. Vår huvudlinje är silverringar med gulddetaljer i storlek 15 till 23mm. Det finns ett stort utbud på olika modeller. Vi har även utvecklat ett antal silverringkollektioner.

 • Toftegaard

  Toftegaard

  Toftegaard är ett danskt märke. Hela produktionen,  från design till färdig produkt, sker lokalt i Hadsten. Detta säkerställer att de höga kvalitetskraven uppfylls, vilket är anledningen till att företaget idag är en av Danmarks ledande leverantörer av designsmycken.