Märken

Förutom vår egen tillverkning samarbetar vi på Guldsmedjan med ett flertal leverantörer och märken, allt för att kunna tillgodose era unika behov och önskemål. I butiken arbetar vi med ett grundsortiment, men vi beställer gärna hem smycken från våra utvalda leverantörer. Har ni en förfrågan på en viss produkt, tveka inte att höra av er.

byBiehl

Charlotte Biehl är ett utmärkt exempel på en mångfacetterad kvinna. Hon lade sitt toppjobb som strategisk rådgivare åt ett internationellt företag bakom sig för att fokusera fullt ut på att designa smycken.

Catwalk

Catwalk Jewellery är en snygg kollektion läckra smycken i äkta silver, guld, stål och läder.

Dacapo

Dacapo Silver startades i Lidköping för 30 år sedan av Gunnar Cardell och Willi Daudistel. Idag drivs firman i andra generationen av Gunnars söner och är en ledande leverantör av presenter till livets stora högtider.

Designers Favorites

Designers Favorites skapar unika och personliga smycken som hämtar inspiration från naturen.

Dwite

Dwite skapar eleganta och snygga läder- och stålarmband för män.

EIK barn

EIK barn började sälja sina varor anonymt via norska guldsmeder, och 60 år senare lyckades märket bli den viktigaste leverantören när det gäller gåvor till barn.

Flemming Uziel

Sedan 1964 har över två miljoner män och kvinnor förlovat eller gift sig med ringar från Flemming Uziel. Med snart 50 års erfarenhet kan vi erbjuda Sveriges bredaste sortiment av förlovnings- och vigselringar.

Fossil

Amerikanska märket Fossil startades av två bröder och har funnits på marknaden sedan 1984. Företaget säljer smycken och accesoarer som följer ett tidlöst mode.

Guldbolaget

Kreativa tankar, exakta rörelser och varsam hantering är guldsmedens viktigaste verktyg. Vi för traditionen vidare. Att bearbeta ädel metall med modern teknik är vår passion.

Heiring

Heiring jewelry Denmark etablerades 1976 av Frits Heiring. All tillverkning sker för hand.

Joanli Nor

Trendiga danska designsmycken i hög kvalitet.

LIGA Design

Sedan 1987 har LIGA Design gjort stilrena smycken med skandinavisk design där kvalitet är i fokus. Vårt mål är att göra lättburna smycken som passar lika bra till vardags som till fest oavsett ålder.

Mema/GAB

Mema/GAB har sina rötter i 1800-talet och ägs av Gense som ingår i KA Rasmussen koncernen. Företaget har tillverkat silverbestick i mer än 150 år och är idag Nordens största och en av Europas ledande producenter av silverbestick. Huvudkontoret ligger i Eskilstuna och det är också där som all silverproduktion sker.

Nordahl Jewellery

Ett framåtsträvande danskt designmärke för dig som är galen i smycken.

Schalins

Schalins Ringar har sedan 1944 tillverkat ringar i kärlekens tecken till hela svenska folket. Mycket har hänt sedan starten i den lilla familjebutiken. Vår strävan efter att ständigt utveckla oss, samt kunniga och hängivna medarbetare har gjort att vi idag är en av Nordens största ringtillverkare.

Skultuna

Skultuna Messingsbruk grundades av Karl IX den 11 februari år 1607, i över fyra sekler har Skultuna tillverkat guldskimrande mässingsföremål. Bruket ligger kvar på exakt samma ställe till denna dag i en dalgång i Västmanland. Skultunas mål är att tillverka föremål av högsta internationella kvalitet och att skapa morgondagens antikviteter för kommande generationer.

SON of NOA

Smarta och snygga armband för män i läckert kalvläder med välutformade stållås.

Studex

I mer än 40 år har märket Studex varit marknadsledande när det gäller öronpiercing runt om i världen.