Märken

Förutom vår egen tillverkning samarbetar vi på Guldsmedjan med ett flertal leverantörer och märken, allt för att kunna tillgodose era unika behov och önskemål. I butiken arbetar vi med ett grundsortiment, men vi beställer gärna hem smycken från våra utvalda leverantörer. Har ni en förfrågan på en viss produkt, tveka inte att höra av er.

Blossom Copenhagen

Blossom Copenhagen fokuserar på att ska unika kollektioner baserat på designern Christina Lihns uppfattning om livet.

byBiehl

Charlotte Biehl är ett utmärkt exempel på en mångfacetterad kvinna. Hon lade sitt toppjobb som strategisk rådgivare åt ett internationellt företag bakom sig för att fokusera fullt ut på att designa smycken.

Flemming Uziel

Sedan 1964 har över två miljoner män och kvinnor förlovat eller gift sig med ringar från Flemming Uziel. Med snart 50 års erfarenhet kan vi erbjuda Sveriges bredaste sortiment av förlovnings- och vigselringar.

Fossil

Amerikanska märket Fossil startades av två bröder och har funnits på marknaden sedan 1984. Företaget säljer smycken och accesoarer som följer ett tidlöst mode.

Friman

Företaget Robert Friman & Co AB grundades år 1976 i Gnosjö av Robert Friman. Sedan 2002 drivs företaget av andra generationen Friman, bröderna Bill, Jim och Björn. Företaget bedriver grossistförsäljning av modeaccessoarer och smycken.

Guldbolaget

Kreativa tankar, exakta rörelser och varsam hantering är guldsmedens viktigaste verktyg. Vi för traditionen vidare. Att bearbeta ädel metall med modern teknik är vår passion.

Guldkorgen

Guldkorgen startade sin verksamhet 2012 som boutique ateljé och har fortsatt formgivning av vigselringar i dess ursprungliga design. Denna design kommer av ett unikt hantverk, blanda klassisk och modern design för att skapa fantastiska kombinationer mellan tid och trender.

Heiring

Heiring jewelry Denmark etablerades 1976 av Frits Heiring. All tillverkning sker för hand.

Joanli Nor

Trendiga danska designsmycken i hög kvalitet.

K-design

K-design har tillverkat förlovningsringar i ca. tio år. Vi samarbetar med många nöjda kunder som beställer ringar ur våra kollektioner. Vår huvudlinje är silverringar med gulddetaljer i storlek 15 till 23mm. Det finns ett stort utbud på olika modeller. Vi har även utvecklat ett antal silverringkollektioner.

LIGA Design

Sedan 1987 har LIGA Design gjort stilrena smycken med skandinavisk design där kvalitet är i fokus. Vårt mål är att göra lättburna smycken som passar lika bra till vardags som till fest oavsett ålder.

Linda Fallenius Design

Linda Fallenius Design är ett varumärke för dom som har passion för juveler, tung metall och smycken som syns. Varumärket är 100% svenskt, med både design och tillverkning i Sverige.

Mema/GAB

Mema/GAB har sina rötter i 1800-talet och ägs av Gense som ingår i KA Rasmussen koncernen. Företaget har tillverkat silverbestick i mer än 150 år och är idag Nordens största och en av Europas ledande producenter av silverbestick. Huvudkontoret ligger i Eskilstuna och det är också där som all silverproduktion sker.

Nordahl Jewellery

Ett framåtsträvande danskt designmärke för dig som är galen i smycken.

Schalins

Schalins Ringar har sedan 1944 tillverkat ringar i kärlekens tecken till hela svenska folket. Mycket har hänt sedan starten i den lilla familjebutiken. Vår strävan efter att ständigt utveckla oss, samt kunniga och hängivna medarbetare har gjort att vi idag är en av Nordens största ringtillverkare.

Skultuna

Skultuna Messingsbruk grundades av Karl IX den 11 februari år 1607, i över fyra sekler har Skultuna tillverkat guldskimrande mässingsföremål. Bruket ligger kvar på exakt samma ställe till denna dag i en dalgång i Västmanland. Skultunas mål är att tillverka föremål av högsta internationella kvalitet och att skapa morgondagens antikviteter för kommande generationer.

Toftegaard

Toftegaard är ett danskt märke. Hela produktionen,  från design till färdig produkt, sker lokalt i Hadsten. Detta säkerställer att de höga kvalitetskraven uppfylls, vilket är anledningen till att företaget idag är en av Danmarks ledande leverantörer av designsmycken.