Smycken

Vi har ett stort och noggrant urval av smycken – från klassiska smycken till det allra senaste. Och vi har även egna designtillverkade smycken inom alltifrån ringar och hängsmycken till örhängen och armband. Tack vare vår breda kollektion och egna tillverkning har vi smycken för alla smaker och för alla åldrar.

Aktuella erbjudanden

Friman

Moderna stålsmycken med rosé- och guldöverdrag från Friman till bra priser.

Märken

 • Blossom Copenhagen

  Blossom Copenhagen

  Blossom Copenhagen fokuserar på att ska unika kollektioner baserat på designern Christina Lihns uppfattning om livet.

 • byBiehl

  byBiehl

  Charlotte Biehl är ett utmärkt exempel på en mångfacetterad kvinna. Hon lade sitt toppjobb som strategisk rådgivare åt ett internationellt företag bakom sig för att fokusera fullt ut på att designa smycken.

 • Fossil

  Fossil

  Amerikanska märket Fossil startades av två bröder och har funnits på marknaden sedan 1984. Företaget säljer smycken och accesoarer som följer ett tidlöst mode.

 • Friman

  Friman

  Företaget Robert Friman & Co AB grundades år 1976 i Gnosjö av Robert Friman. Sedan 2002 drivs företaget av andra generationen Friman, bröderna Bill, Jim och Björn. Företaget bedriver grossistförsäljning av modeaccessoarer och smycken.

 • Heiring

  Heiring

  Heiring jewelry Denmark etablerades 1976 av Frits Heiring. All tillverkning sker för hand.

 • LIGA Design

  LIGA Design

  Sedan 1987 har LIGA Design gjort stilrena smycken med skandinavisk design där kvalitet är i fokus. Vårt mål är att göra lättburna smycken som passar lika bra till vardags som till fest oavsett ålder.

 • Linda Fallenius Design

  Linda Fallenius Design

  Linda Fallenius Design är ett varumärke för dom som har passion för juveler, tung metall och smycken som syns. Varumärket är 100% svenskt, med både design och tillverkning i Sverige.

 • Schalins

  Schalins

  Schalins Ringar har sedan 1944 tillverkat ringar i kärlekens tecken till hela svenska folket. Mycket har hänt sedan starten i den lilla familjebutiken. Vår strävan efter att ständigt utveckla oss, samt kunniga och hängivna medarbetare har gjort att vi idag är en av Nordens största ringtillverkare.

 • Skultuna

  Skultuna

  Skultuna Messingsbruk grundades av Karl IX den 11 februari år 1607, i över fyra sekler har Skultuna tillverkat guldskimrande mässingsföremål. Bruket ligger kvar på exakt samma ställe till denna dag i en dalgång i Västmanland. Skultunas mål är att tillverka föremål av högsta internationella kvalitet och att skapa morgondagens antikviteter för kommande generationer.

 • Toftegaard

  Toftegaard

  Toftegaard är ett danskt märke. Hela produktionen,  från design till färdig produkt, sker lokalt i Hadsten. Detta säkerställer att de höga kvalitetskraven uppfylls, vilket är anledningen till att företaget idag är en av Danmarks ledande leverantörer av designsmycken.